ÍNDEX RECEPTES

A
-Arròs amb llet.
-Al Bicerin
-Ametllats


B
-Banda de fruita
-Bavaresa de llimona i xocolata.
-Bavaresa de vainilla.
-Bavaresa de vainilla i toffee.
-Braç de gitano amb crema de cafè.
-Braç de gitano de nata 
-Braç de gitano de trufa.
-Bracets de trufa.
-Brioix d'oli d'oliva.
-Batut de iogurt amb maduixots. 
-Batut de pera i préssec.
-Batut de xocolata.
-Batut de vainilla.
-Bescuit de canyella.
-Bescuit de iogurt, xocolata i oli.
-Bescuit de llet calenta.
-Bescuit de mandarina.
-Bescuit de nata.
-Bescuit de pinya invertida.
-Bescuit de poma i pera amb mascarpone.
-Bescuit casolà 
-Bescuit de taronja. 
-Bescuit de torró de xixona.
-Bescuit de tres llets.
-Bescuit marbrejat.
-Bescuit zebra. 
-Broquetes de fruita amb salsa de menta.
-Brownie
-Brownie d'oreos
-Búlgaros.
-Bunyols de taronja,
-Bunyols-Brunyols de Quaresma.
-Bunyols de vent.
-Bunyols de vent farcits de crema de xocolata.
-Bunyols farcits de crema.

C
-Carquinyolis 
-Caneló de torró de rovell d'ou cremat.
-Canuts farcits de crema.
-Clafoutis d'albercocs.
-Crema anglesa
-Crema catalana.
-Crema d'albercocs. 
-Crema de cafè i xocolata.
-Crema de kiwi.
-Crema de préssecs i plàtans.
-Crema de rovells amb pinya.
-Crema de taronja.
-Crema de galetes Maria.
-Crema gelada amb galeta cruixent.
-Coca de cabell d'àngel. 
-Coca de cireres. 
-Coca de forner amb pinyons i anís.
-Coca de llardons. 
-Coca de llavaneres.
-Coca de Montserrat o "Montserratina".
-Coca de pasta de full amb xocolata. 
-Coca de pasta fullada farcida de crema.
-Coca de Sant Joan( fruita)
-Coca de vidre.
-Còctel Bellini.
-Còctel de cava i magrana.
-Còctel de mango i plàtan. 
-Confitura d'albercoc.
-Clotxa amb mel i mató.
-Cookies de xocolata. 
-Copa after eight.
-Copa de iogurt amb albercocs caramel.litzats.
-Copa de iogurt i préssec.
-Copa Núria.
-Copa de maduixes amb mató. 
-Corona de mató amb plàtan.
-Corona de xocolata amb crema pastissera.
-Coulant de xocolata. 
-Cupcakes de kit kat.

E
-Encasades.
-Encenalls.
-Ensaïmades.

D
-Dolç d' arròs amb panses.
-Donuts.

F
-Financiers de xocolata
-Flam amb dos xocolates.
-Flam d'ametlles.
-Flam brownie, el pastís màgic.
-Flam de carxofa.
-Flam de coco amb cruixent de coco.
-Flam de llimona.
-Flam de mató.
-Flam de moniato 
-Flam de pera. 
-Flam de poma.
-Flam de taronja.
-Flam de vainilla.
-Flam de xocolata i poma.
-Flam d'ou.
-Flam Oxford.
-Flam pâtissier. 
-Flamets d'ou (Tocinillos).

G
-Galetes blanc i negre.
-Galetes de gingebre.
-Galetes de mantega.
-Gaspatxo amb fruites.
-Gelat d'ametlles garrapinyades.
-Gelat de codony. 
-Gelat de crema.
-Gelat de maduixa.
-Gelat de iogurt 
-Gelat de torró de rovell d´ou.
-Gelat de torró de xixona. 
-Gelat de vainilla amb plàtan i xocolata.
-Gelat de xocolata
-Gotets de banana Split.
-Gotets de bavaresa de mango i formatge fresc. 
-Gotets de batut de préssec i raïm amb escuma de iogurt.
-Gotets de crema catalana amb pinya caramel·litzada.
-Gotets de préssecs, iogurt i avellanes.
-Gotets de mousse de coco i maduixa. 
-Gotets de mousse de xocolata blanca amb salsa de gerds.

-Kiwis farcits

L
.Lioneses

LL
-Llet merengada.
-Llimonada.
-Llimones farcides amb crema de llimona.

M
-Macarons. 
-Macedònia.
-Magdalenes.
-Magdalenes casolanes.
-Magdalenes de iogurt.
-Melmelada de meló.
-Melindros.
-Merengues. 
-Mil fulls de crema.
-Mocadors de pasta fullada farcits de nutella i melmelada. 
-Molinets de pasta fullada.
-Mona de Pasqua tradicional.
-Mona de Pasqua (mantega).
-Mona de Pasqua (Yema).
-Mona de Pasqua (Sara).
-Mona de Pasqua (Fruita confitada) .
-Mona de Pasqua de bescuit de clares. 
-Mona de Pasqua de xocolata. 
-Mona de Pasqua-Recull. 
-Mousse d´albercoc.
-Mousse d´arròs amb llet amb base de préssec en almívar.
-Mousse de castanyes i xocolata. 
-Mousse de figues.
-Mousse de iogurt.
-Mousse de llimona.
-Mousse de maduixa i llimona.
-Mousse de maduixes.
-Mousse de nata amb nous. 
-Mousse de pinya. 
-Mousse de prunes i iogurt. 
-Mousse de taronja.
-Mousse de torró de xixona. 
-Mousse de xocolata a la taronja.
-Mousse de xocolata a la taronja II 
-Mousse de xocolata blanca amb gelatina de maduixes.
-Mousse de xocolata blanca amb llet. 


N
-Natilles amb llet de soja farina de panís i sense ous.
-Natilles de xocolata.

O

P
-Pa, vi i sucre.
-Pa de pessic de llimona. 
-Pa de pessic de préssec.
-Pa de pessic de Vic.
-Palmeretes farcides de formatge i pernil dolç.
-Panellets 
-Panna cotta de Nutella.
-Panna cotta de peres.
-Pasta fullada amb poma.
-Pasta fullada farcida de crema pastissera i poma.
-Pastís amb crema de iogurt i toppings.
-Pastís cremós de xocolata.
-Pastís de bombó de Ferrero Rocher.
-Pastís de carbassa.
-Pastís de castanyes amb xocolata.
-Pastís de cafè capuccino i xocolata. 
-Pastís de cervesa Guinness.
-Pastís de formatge.
-Pastís de formatge, iogurt i llimona. 
-Pastís de formatge-New York cheesecake.
-Pastís de formatge ricotta amb pera caramel·litzada.
-Pastís de galetes Maria.
-Pastís de galetes Oreo i formatge.
-Pastís de iogurt i plàtan .
-Pastís de mojito.
-Pastís de xocolata amb núvols.
-Pastís engrunat farcit de formatge ricotta i nectarines.
-Pastís fred de llimona.
-Pastís gelat de gerds i mango. 
-Pastís Japònès.
-Pastís kit-kat 
-Pastís Massini.
-Pastís mousse de cafe.
-Pastís mousse de formatge.
-Pastís mousse de formatge amb cafè i xocolata.
-Pastís mousse de formatge i préssec. 
-Pastís mousse de iogurt amb peres en almívar i encenalls de xocolata.
-Pastís mousse de llimona. 
-Pastís mousse de llimona amb cobertura de lemond curd. 
-Pastís mousse de llet merengada.
-Pastís mousse de maduixes.
-Pastís mousse de mango.
-Pastís mousse de nata. 
-Pastís mousse de nata amb maduixes.
-Pastís mousse de natilles amb glassejat de xocolata.
-Pastís mousse de nutella. 
-Pastís mousse de préssec.
-Pastís mousse de pinya.
-Pastís mousse de poma. 
-Pastís mousse d'stracciatella.
-Pastís mousse de torró de xixona.
-Pastís mousse de xocolata. 
-Pastís de formatge " La Viña".
-Pastís de pastanaga o carrot cake.
-Pastís de peres cobert de xocolata.
-Pastís de raïm.
-Pastís de tres xocolates.
-Pastis de trufa.
-Pastís de xocolata
-Pastís de xocolata amb profiterols.
-Pastís peix de xocolata. 
-Pastís Sacher
-Pastís Sara Bernhardt
-Pastís Sara de xocolata negra.
-Pastís selva negra. 
-Pastís semifred de maduixes.
-Pastís tatin de poma.
-Pastís tortuga Gertrudis
-Pastissets 
-Pavlova.
-Préssec amb gelat de vainilla.
-Préssec melba.
-Petit suisse de maduixa.
-Pets de monja.
-Pie de taronja.
-Pijama 
-Profiterols.
-Pomes caramel.litzades.
-Plum cake amb xocolata.
-Plum cake de llimona.
-Plum cake de xocolata i nous.

R
-Repte Montserrat Seguí: La cuinera.
-Repte Montserrat Seguí: Les receptes.
-Roses del desert  i flors de xocolata blanca.
-Rosquilles d'Alcalà.
-Rosquilles d'anís.
-Roques de coco.
-Ruffled milk pie.


-Savarin
-Secalls.
-Sopa dolça de poma.
-Sorbet de llimona.
-Sorbet de mandarina amb sopeta de iogurt, mango i nous.

T
-Taquets de formatge arrebossat amb compota de poma.
-Tarta al whisky.
-Tarta d'ametlles amb peres en almívar. 
-Tarta de figues i pomes. 
-Tarta de Santiago.
-Tiramisú.
-Tiramisú de maduixes.
-Tiramisú gelat. 
-Tiramisú morbido (suau).
-Torradeta de plàtan i xocolata.
-Torrijas
-Torrons (recull). 
-Torró cruixent de xocolata.
-Torró de cafè.
-Torró de coco.
-Torró de gema d´ou.
-Torró de kikos amb xocolata.
-Torró de nata i nous.
-Torró de xocolata amb atmelles. 
-Tronc de Nadal.
-Tronc de poma amb canyella.
-Tortell de cabell d' àngel 
-Tortell de nata.
-Tortell de pasta choux farcit de trufa.
-Tortell de Sant Antoni 
-Tortell de Reis. 
-Tortell de Reis (recepta Hoffman).
-Trena de xocolata amb avellanes,
-Triangles de cabell d'àngel.
-Trufes de coco i Nutella.
-Trufes de xocolata.
-Trufes de dues xocolates a la canyella. 
-Tulipes amb mató i raïm.
-Truita dolça amb fruits secs 
-Truites de xocolata 
-Truita de xocolata i plàtan.

U
-Ulleretes.

X
-Xocolata a la tassa.

Y
-Yemas de Santa Teresa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...